Pokémon Quest iOS en Android release is volgende week

Een quest-ie van tijd.

De Pokémon Quest release voor iOS- en Android-apparaten valt volgende week, op woensdag 27 juni.

De game is free-to-play en put inspiratie uit top-down actie RPG's zoals Diablo. Gebieden hebben specifieke Pokémon om tegen te vechten en te vangen, en er zijn verschillen tussen aanvallen en skills van dichtbij en veraf.

De game heeft een specifieke voxel-stijl en is al een tijdje beschikbaar op de Nintendo Switch.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread