Dragon Ball FighterZ Switch release ligt in september

Slaat in als een spiritbomb. 

De Nintendo Switch-versie van Dragon Ball FighterZ komt op 28 september uit. De port werd vorige week tijdens Nintendo's E3-livestream officieel onthuld.

Wanneer je een pre-order plaatst krijg je gelijk toegang tot Goku SSGSS en Vegeta SSGSS. Daarnaast krijg je de Japanse versie van de SNES game Dragon Ball Z: Super Butoden.

Bandai Namco heeft eveneens bekendgemaakt dat alle DLC-personages vanaf de lancering te koop zijn. Daarnaast krijgt Dragon Ball Xenoverse 2 nieuwe downloadable content. Het personage Super Baby Vegeta wordt in de zomer aan die game toegevoegd.

Dragon Ball FighterZ voor de Switch is momenteel bij Arc System Works in ontwikkeling. De ontwikkelaar maakte ook de originele game.

In de Dragonball FighterZ review schrijft Johnny dat de game een liefdesverklaring voor het bronmateriaal is. De game is momenteel al beschikbaar voor pc, Playstation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows aangekondigd

Dat wordt een eenzijdig gevecht.

Banjo-Kazooie komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Ook The Hero uit Dragon Quest XI vecht mee.

Verder op de site...

Nieuwe Mortal Kombat-film komt uit in 2021

Hopelijk kent de productie geen fatale afloop.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread