Epic Games verwijdert swastika-symbool in Fortnite

(Haken)kruis erover.

Een opmerkzame speler heeft een wel erg bijzondere ontdekking gedaan in Fortnite. De game bevat namelijk hakenkruizen. Onbedoeld uiteraard, zo verzekert ontwikkelaar Epic Games.

Het veelbesproken symbool ontstaat wanneer je vier metalen platen in een cirkel op de grond legt - zoals onderstaande screenshot toont. Epic heeft reeds laten weten dat het de gênante situatie zo snel mogelijk probeert recht te trekken. Vermoedelijk wordt er volgende week een kruis over het hakenkruis getrokken.

fortnite

In ander, nazivrij nieuws gaat het gerucht dat de raket en aftellende klok in Villain Lair hinten naar Fortnite Season 5.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread