Gerucht: raket en aftellende klok hinten naar Fortnite Season 5

Volgende week raketlancering.

Het lijkt erop dat een raketlancering op til is in Fortnite. In de Villain Lair nabij Snobby Shores is namelijk een holografische klok beginnen aftellen. Vreemd genoeg is de countdown enkel zichtbaar op de Nintendo Switch-versie van de game.

Eerder zonden tv's over het hele eiland een rood schedelicoon uit, dat dus naar de Villain Lair leidde. Fans denken momenteel dat de mysterieuze Visitor het gebied Moisty Mire wil opblazen - zoals op onderstaand laadscherm te zien is. Of is de raket naar ergens anders gericht?

fortnite

Het is hoe dan ook wachten tot dinsdag. Dan bereikt de teller nul en is er niet toevallig een nieuwe update voor de game. Fortnite Season 5 staat overigens gepland voor maandag 9 juli, en het is meer dan aannemelijk dat de klok en de raket daar een rol in hebben.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread