Het lijkt erop dat een raketlancering op til is in Fortnite. In de Villain Lair nabij Snobby Shores is namelijk een holografische klok beginnen aftellen. Vreemd genoeg is de countdown enkel zichtbaar op de Nintendo Switch-versie van de game.

Eerder zonden tv's over het hele eiland een rood schedelicoon uit, dat dus naar de Villain Lair leidde. Fans denken momenteel dat de mysterieuze Visitor het gebied Moisty Mire wil opblazen - zoals op onderstaand laadscherm te zien is. Of is de raket naar ergens anders gericht?

fortnite

Het is hoe dan ook wachten tot dinsdag. Dan bereikt de teller nul en is er niet toevallig een nieuwe update voor de game. Fortnite Season 5 staat overigens gepland voor maandag 9 juli, en het is meer dan aannemelijk dat de klok en de raket daar een rol in hebben.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 6 Week 7 Challenges

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content