Gerucht: raket en aftellende klok hinten naar Fortnite Season 5

Volgende week raketlancering.

Het lijkt erop dat een raketlancering op til is in Fortnite. In de Villain Lair nabij Snobby Shores is namelijk een holografische klok beginnen aftellen. Vreemd genoeg is de countdown enkel zichtbaar op de Nintendo Switch-versie van de game.

Eerder zonden tv's over het hele eiland een rood schedelicoon uit, dat dus naar de Villain Lair leidde. Fans denken momenteel dat de mysterieuze Visitor het gebied Moisty Mire wil opblazen - zoals op onderstaand laadscherm te zien is. Of is de raket naar ergens anders gericht?

fortnite

Het is hoe dan ook wachten tot dinsdag. Dan bereikt de teller nul en is er niet toevallig een nieuwe update voor de game. Fortnite Season 5 staat overigens gepland voor maandag 9 juli, en het is meer dan aannemelijk dat de klok en de raket daar een rol in hebben.

Fortnite Chapter 2 Season 3 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 3 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van de Deadpool floaties bij de Yacht en het rijden op een loot shark bij Sweaty Sands in Week 2 en Catty Corner vault en key card en de Gnomes in Homely Hills in Week 1. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over de Fortnite Season 3 challenges en de overstroomde Fortnite map.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op-games. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread