Devil May Cry 5 lanceert ten laatste in maart 2019

Met drie speelbare personages.

Capcom maakt bekend dat Devil May Cry 5 ten laatste in maart 2019 uitkomt. Tijdens de E3 2018 is Devil May Cry 5 aangekondigd met een releasedatum in de lente van 2019. Capcom benadrukt nu dat de game nog dit financieel jaar lanceert. Dat financieel jaar eindigt op 31 maart 2019.

Volgens hoofdontwikkelaar Hideaki Itsuno is Devil May Cry 5 een 'ware opvolger voor' Devil May Cry 4 uit 2008. De game bevat drie speelbare personages. Zo keren Dante en Nero terug. Het is echter nog niet duidelijk wie het derde personage is.

In 2013 kende de Devil May Cry-serie een reboot in de vorm van DmC Devil May Cry. Yvo's DmC Devil May Cry: Definitive Edition review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread