Rage 2 draait 60fps op PlayStation 4 Pro en Xbox One X

Daarnaast heeft de game geen multiplayer.

Ontwikkelaar Avalanche Studios laat weten dat Rage 2 op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X op 60 fps draait. De standaard consoles draaien op 30fps en voor de pc-versie is het ongelimiteerd. Het is voor het eerst dat een game op de Apex engine dat voor elkaar krijgt.

Door de omvang van de omgeving is een hogere framerate voor open wereld games vaak niet mogelijk. Id Software mikt daar echter wel op, dus de samenwerking tussen beide studios werpt zijn vruchten af. Er wordt echter niet aangegeven wat de gehanteerde resoluties zijn.

Tot slot laat Avalanche weten dat Rage 2 een singleplayer game is en dat de studio zich daar op richt. Eerder gaf id Software aan dat Rage 2 een 'games-as-a-service'-model hanteert, maar geen lootboxes gebruikt. Rage 2 komt in 2019 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread