Ontwikkelaar Avalanche Studios laat weten dat Rage 2 op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X op 60 fps draait. De standaard consoles draaien op 30fps en voor de pc-versie is het ongelimiteerd. Het is voor het eerst dat een game op de Apex engine dat voor elkaar krijgt.

Door de omvang van de omgeving is een hogere framerate voor open wereld games vaak niet mogelijk. Id Software mikt daar echter wel op, dus de samenwerking tussen beide studios werpt zijn vruchten af. Er wordt echter niet aangegeven wat de gehanteerde resoluties zijn.

Tot slot laat Avalanche weten dat Rage 2 een singleplayer game is en dat de studio zich daar op richt. Eerder gaf id Software aan dat Rage 2 een 'games-as-a-service'-model hanteert, maar geen lootboxes gebruikt. Rage 2 komt in 2019 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Bekijk: 7 BIZARRE games

De vreemdste games van de E3 beurs!

Rage 2 hanteert 'games-as-a-service'-model

Er zijn echter geen lootboxes.

Eerste Rage 2 gameplay getoond

Een kleurrijke post-apocalyptische wereld.