De E3 beurs is helaas niet een onuitputtelijke bron van feest en blijdschap, zo blijkt, want ook dit jaar heeft de Eurogamer Benelux redactie hoofdschuddend en knikkebollend naar een aantal aankondigingen zitten kijken waar de honden geen brood van lusten.

Of het nou kwam door verkeerde verwachtingen, slecht gecommuniceerde plannen of simpelweg een slechte game, we hebben ons een paar keer echt moeten knijpen om te zien of we niet droomde, en dat bedoel ik niet positief.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (2)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Bekijk: Anthem trailer

De goden zijn er niet meer.

Anthem release bekendgemaakt

Volgend jaar is het zo ver.

Details Anthem Javelins onthuld

Je eigen exosuit met eenhoorn-stickers.