De E3 beurs is helaas niet een onuitputtelijke bron van feest en blijdschap, zo blijkt, want ook dit jaar heeft de Eurogamer Benelux redactie hoofdschuddend en knikkebollend naar een aantal aankondigingen zitten kijken waar de honden geen brood van lusten.

Of het nou kwam door verkeerde verwachtingen, slecht gecommuniceerde plannen of simpelweg een slechte game, we hebben ons een paar keer echt moeten knijpen om te zien of we niet droomde, en dat bedoel ik niet positief.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie