Epic Games heeft tijdens het Celebrity Pro-Am-tornooi in Los Angeles zijn plannen voor de Fortnite 2019 World Cup onthuld. Miljoenen spelers nemen het tegen elkaar op in verschillende competities. "Iedereen kan deelnemen, iedereen kan winnen", belooft de ontwikkelaar.

Eerder had Epic reeds bekendgemaakt dat Fortnite eSports betreedt. De wereldbeker zelf focust vooral op de Solos- en Duos-categorieën, maar ook Squads komen aan bod in evenementen.

De ontwikkelaar benadrukt bovendien dat iedereen kan meedingen naar een plaats in de finale. Zo worden er ook geen tickets verloot of verkocht aan professionele teams of spelers.

De finale zelf vindt 'ergens in het najaar van 2019' plaats. Tijd genoeg dus om nog even te oefenen. Met de komst van Fornite: Battle Royale naar de Nintendo Switch lijkt het aannemelijk dat het huidige aantal van 125 miljoen spelers nog zal groeien.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 7 Week 2 Challenges: Fortnite Abandoned Mansion Dance Off locatie.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie