Epic Games heeft tijdens het Celebrity Pro-Am-tornooi in Los Angeles zijn plannen voor de Fortnite 2019 World Cup onthuld. Miljoenen spelers nemen het tegen elkaar op in verschillende competities. "Iedereen kan deelnemen, iedereen kan winnen", belooft de ontwikkelaar.

Eerder had Epic reeds bekendgemaakt dat Fortnite eSports betreedt. De wereldbeker zelf focust vooral op de Solos- en Duos-categorieŽn, maar ook Squads komen aan bod in evenementen.

De ontwikkelaar benadrukt bovendien dat iedereen kan meedingen naar een plaats in de finale. Zo worden er ook geen tickets verloot of verkocht aan professionele teams of spelers.

De finale zelf vindt 'ergens in het najaar van 2019' plaats. Tijd genoeg dus om nog even te oefenen. Met de komst van Fornite: Battle Royale naar de Nintendo Switch lijkt het aannemelijk dat het huidige aantal van 125 miljoen spelers nog zal groeien.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 7 Challenges, zoals de Fortnite Pleasant Park Treasure Map locatie vinden en Fortnite voetbalvelden en goals scoren. Je kunt natuurlijk ook nog oude Challenges zoals de Fortnite Carbide en Omega poster locaties, Fortnite Playground, Campsite en Footprint locaties, Fortnite Disco Ball Challenge, Fortnite Greasy Grove Treasure Map, Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties, Fortnite Storm Circles, Fortnite Rubber Duckies voltooien. Heb je de laatste veranderingen aan de Fortnite map en secrets al gezien? En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGís en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content