Epic kondigt Fortnite 2019 World Cup aan

En iedereen maakt kans op deelname.

Epic Games heeft tijdens het Celebrity Pro-Am-tornooi in Los Angeles zijn plannen voor de Fortnite 2019 World Cup onthuld. Miljoenen spelers nemen het tegen elkaar op in verschillende competities. "Iedereen kan deelnemen, iedereen kan winnen", belooft de ontwikkelaar.

Eerder had Epic reeds bekendgemaakt dat Fortnite eSports betreedt. De wereldbeker zelf focust vooral op de Solos- en Duos-categorieën, maar ook Squads komen aan bod in evenementen.

De ontwikkelaar benadrukt bovendien dat iedereen kan meedingen naar een plaats in de finale. Zo worden er ook geen tickets verloot of verkocht aan professionele teams of spelers.

De finale zelf vindt 'ergens in het najaar van 2019' plaats. Tijd genoeg dus om nog even te oefenen. Met de komst van Fornite: Battle Royale naar de Nintendo Switch lijkt het aannemelijk dat het huidige aantal van 125 miljoen spelers nog zal groeien.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread