Super Smash Bros. Ultimate release bekend

Nieuw personage eveneens onthuld.

Nintendo heeft de releasedatum van Super Smash Bros. Ultimate bekendgemaakt. De game lanceert op 7 december voor de Switch. Daarnaast is ook onthuld dat Ridley een nieuw speelbaar personage is in de game.

Ridley is een van de belangrijkste vijanden in de Metroid-games. Ridley gebruikt onder andere zijn vleugels, staart en snavel om zijn tegenstanders te lijf te gaan. Daarnaast heeft Nintendo ook bekendgemaakt dat je GameCube controller compatibel is met Super Smash Bros. Ultimate.

Ook de Amiibo's van vorige games zijn te gebruiken in deze nieuwe game. De vorige Smash Bros. game dateert alweer van 2014. Onze Super Smash Bros. for Wii U review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread