Het gerucht dat Fortnite Battle Royale naar de Nintendo Switch komt is bevestigd. Epic Games brengt de game vandaag nog naar Nintendo's hybride console.

Het gaat daarbij alleen om de Battle Royale modus, waarbij je het tegen 99 andere spelers opneemt. Dat houdt in dat de modus Save the World niet bij de game zit. De Switch-versie bevat crossplay met pc, Mac, mobile en Xbox One.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 7 Challenges, zoals de Fortnite Pleasant Park Treasure Map locatie vinden en Fortnite voetbalvelden en goals scoren. Je kunt natuurlijk ook nog oude Challenges zoals de Fortnite Carbide en Omega poster locaties, Fortnite Playground, Campsite en Footprint locaties, Fortnite Disco Ball Challenge, Fortnite Greasy Grove Treasure Map, Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties, Fortnite Storm Circles, Fortnite Rubber Duckies voltooien. Heb je de laatste veranderingen aan de Fortnite map en secrets al gezien? En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

Livestream schema

EA Zaterdag 9 juni, 20:00 uur Al het nieuws
Microsoft Zondag 10 juni, 22:00 uur Al het nieuws
Bethesda Maandag 11 juni, 03:30 uur Al het nieuws
Square Enix Maandag 11 juni, 19:00 uur Lees alle info
Ubisoft Maandag 11 juni, 22:00 uur Lees alle info
PC Gaming Show Dinsdag 12 juni, 00:00 uur Lees alle info
Sony Dinsdag 12 juni, 03:00 uur Lees alle info
Nintendo Dinsdag 12 juni, 18:00 uur Lees alle info

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content