Eerste gameplaybeelden Death Stranding onthuld

Roept nog meer vragen op.

Sony heeft tijdens de E3-beurs de eerste gameplaybeelden van Death Stranding getoond.

We zien een soort astronaut die door een marsachtig oppervlak struint. Hij loopt door water, klimt over bergen en draagt een lijkzak op zijn rug. De tocht zet zich verder door vernielde gebouwen, waarop de reiziger een wapen vindt dat uitklapt.

De game toont - naast een douchescene met Norman Reedus - tevens een nieuw vrouwelijk personage. Het hoofdpersonage heet Sam. Overal op de grond en op zijn lichaam zie je handen. "Geef me je hand in de dood", klinkt het mysterieus.

De lucht is vol zwarte schimmen, die bij aanraking de tijd versnellen. Als speler moet je dus opletten dat je niet sterft van ouderdom. Gelukkig zijn de dreigende figuren in de regen beter zichtbaar. De voorstelling sluit dan ook af met gefaalde stealth gameplay, waarop het personage door de grond wordt getrokken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread