Prey krijgt gratis update

Plus nieuwe DLC.

Tijdens de Bethesda showcase is aangekondigd dat Prey een gratis update krijgt, alsook nieuwe DLC.

De gratis update bevat drie nieuwe modi: Story Mode, New Game+ en Survivor Mode. Deze update is nu beschikbaar.

Ook is de DLC Mooncrash aangekondigd. Dit is een run based gamemodus waarin de vijanden keer op keer veranderen en je doel is om te ontsnappen. Tot slot komt deze zomer Typhon Hunter uit. Dat is een Hide and Seek multiplayermodus waarin spelers op een andere speler jagen, die als een mimic speelt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread