Metro Exodus release bekendgemaakt

Volgend jaar terug onder de grond.

Op de E3 2018 is de releasedatum van Metro Exodus bekendgemaakt. De game lanceert op 22 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de game speel je opnieuw als Artyom. Ook krijgt je toegang tot meer attachments voor je wapens. Zo zijn er onder andere dempers en speciale laders. Net zoals in de vorige delen speelt ook Metro Exodus zich zowel bovengronds als ondergronds af.

De trailer toont ook beelden van een trein en een boot. Het is echter niet duidelijk of je die ook zelf kunt besturen. Eerder maakte Ontwikkelaar 4A Games al bekend dat Metro Exodus geen open world game is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread