Hero-shooter Paladins komt naar de Nintendo Switch

Inclusief cross-play ondersteuning met de Xbox One.

Hi-Rez Studios laat weten dat hero-shooter Paladins naar de Nintendo Switch komt. Vanaf 12 juni is het Founder's Pack voor 29,99 euro beschikbaar in de eShop. De free-to-play-versie lanceert laat in de zomer.

Het Founder's Pack bevat alle 36 helden en geeft automatisch toegang tot alle toekomstige helden. Daarnaast bevat het pakket diverse exclusieve cosmetische voorwerpen. Tot slot bevat de game cross-play ondersteuning met de Xbox One.

Vorig maand was de officiële Paladins release. Een Early Access-versie van de game was echter al sinds 2016 speelbeer. Ondertussen heeft Paladins ruim 25 miljoen spelers op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread