Dead or Alive 6 aangekondigd

Terug van weggeweest.

Uitgever Koei Tecmo kondigt Dead or Alive 6 aan, het nieuwste deel in de langlopende fighter-serie. De game komt in 2019 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Een eventuele Switch-versie is niet genoemd. Daarnaast is er ook geen exacte releasedatum bekendgemaakt.

Dead or Alive 6 maakt gebruik van een nieuwe engine. Naast betere graphics, performance en 4K-ondersteuning zijn vooral de gezichtsuitdrukkingen realistischer. Naarmate een gevecht vordert zie je personages ook zweten en verschijnen er wonden op hun lichamen.

doa1

Qua gameplay blijft de basis hetzelfde, maar er zijn wel nieuwe systemen toegevoegd. Zowel Fatal Rush als Break Gauge zijn ontworpen om het voor nieuwkomers makkelijker te maken. Het is te vergelijken met het auto combo-systeem uit Dragon Ball FighterZ.

Naast nieuwe personages keren oude bekende zoals Kasumi, Hayate, Hayabusa, Helena, Jann Lee en Zack terug. Uitgever Koei Tecmo laat op de aankomende E3-beurs meer van de game zien, waaronder gameplaybeelden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread