De Blob komt naar de Switch

Deze maand nog.

THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat De Blob op 26 juni naar de Switch komt. De game lanceerde oorspronkelijk voor de Nintendo Wii in 2008. Eind vorig jaar kwam De Blob al naar de PlayStation 4 en Xbox One.

De Blob is een puzzelgame waarin je verschillende locaties in een monochrone stad van kleur moet voorzien. De game is zowel solo als in co-op speelbaar. De Switch-versie ondersteunt bovendien splitscreen voor vier spelers.

De Switch-versie van De Blob kost 30 euro. Het gaat om dezelfde versie als die voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game krijgt zowel een fysieke als een digitale release.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread