Red Dead Redemption 2 Special Edition en Ultimate Edition bevatten twee extra missies

Nog meer te doen op de prairie.

Rockstar Games heeft toelichting gegeven bij de extra content die eigenaars van de Special Edition en Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 mogen verwachten. Die twee versies bevatten namelijk twee exclusieve missies genaamd The Bank Robbery en Gang Hideout.

Volgens de ontwikkelaar blijven de twee missies exclusief voor eigenaars van de speciale edities van de game, en gaat het dus niet over een timed exclusive. Rockstar Games benadrukt wel dat beide missies sidequests zijn, en dus los staan van de hoofdplot.

Het is momenteel nog onduidelijk hoe groot of belangrijk beide missies zijn.

Om de content zeker niet te missen, kun je hieronder een pre-order bij de game plaatsen:

PlayStation 4

Xbox One

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread