Lords of the Fallen 2 krijgt nieuwe ontwikkelaar

Vallen en opstaan.

Ontwikkelaar CI Games laat weten dat Defiant Studios nu meehelpt met de ontwikkeling van Lords of the Fallen 2.

Vorig jaar raakte nog bekend dat CI Games het Lords of the Fallen 2-team afslankt. De studio krijgt nu hulp van Defiant, een Amerikaanse ontwikkelaar die in 2016 is opgericht door voormalige Avalanche-medewerkers.

CI-baas Marek Tymiński meldt in een statement dat Defiant Studios is gekozen na 'meerdere pitches' voor Lords of the Fallen 2. Volgens Tymiński was het concept van Defiant het meest in het oog springend. Dit wekt de indruk dat de game een reboot krijgt met een nieuwe visie.

Lords of the Fallen 2 is al sinds 2014 in ontwikkeling. De game is aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De kans is aanzienlijk dat deze laatste koerswijziging de release van de game nog enige tijd uitstelt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread