Monster Hunter World update voegt Lunastra toe

Gratis en voor niets.

De nieuwe gratis update voor Monster Hunter World voegt Elder Dragon Lunastra aan de game toe. Dat maakt Capcom via een trailer bekend.

Lunastra is tijdens Monster Hunter 2 geïntroduceerd. Ze beschikt in Monster Hunter World echter over nieuwe vaardigheden. Lunastra is iets agressiever dan haar mannelijke tegenhanger Teostra en ook heeft ze de mogelijkheid om de omgeving te veranderen.

Tijdens het gevecht is samenspel van groot belang, aangezien ze hulp van Teostra krijgt. Capcom raadt dus aan om met ervaren spelers op jacht te gaan.

Materialen die je via Lunastra krijgt, combineer je met de Bazelgeuse Gem om zo de Guts skill vrij te spelen. Ook voorwerpen van Nergigante en Xeno'jiva werken op een speciale manier met Lunastra's materialen samen.

1
Zo ziet de uitrusting eruit die je van Lunastra maakt.

De derde gratis update zorgt ook voor enkele veranderingen binnen het Elder Dragon-ecosysteem. Zo zijn er Arch-Tempered Elder Dragons aan de game toegevoegd. Volgens Sander zijn Monster Hunter World review is de game monsterlijk goed.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread