Nieuwe Surviving Mars DLC introduceert terraforming

is nog wat groen achter de oren.

Ontwikkelaar Haimimont Games kondigt nieuwe DLC aan voor Surviving Mars. De Green Planet uitbreiding komt binnenkort uit en introduceert terraforming in de game. Met de DLC is het mogelijk om het marslandschap te transformeren en vruchtbaar te maken.

Op die manier kun je de planeet op termijn van een leefbare atmosfeer voorzien. Volgens hoofdontwikkelaar Gabriel Dobrev is terraforming een van de meest gevraagde features voor de game. Naast de betaalde DLC krijgt Surviving Mars ook een gratis update. Die moet de game meer diepgang geven.

Een releasedatum voor de DLC is er nog niet. Surviving Mars lanceerde vorig jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Surviving Mars review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread