Geen Premium Pass in Battlefield 5

Tides of War keert het tij. 

Battlefield 5 krijgt in tegenstelling tot eerdere games geen Premium Pass. Dat heeft ontwikkelaar DICE tijdens de officiële onthulling van de shooter bekendgemaakt.

Post-launch content wordt in Battlefield 5 voortaan gratis verstrekt. Electronic Arts en DICE introduceren daarbij Tides of War.

De live service bestaat uit zogenaamde Chapters die zich focussen op een specifieke locatie en periode in de Tweede Wereldoorlog. Elke Chapter bestaat uit nieuwe content in de vorm van onder meer maps, missies, events en beloningen.

Met het schrappen van Battlefields 'season pass' komen EA en DICE de Battlefield-community tegemoet. Nieuwe content zit straks niet meer achter een betaalde muur en is voor iedereen beschikbaar.

Wel lijkt het met de introductie van The Company in Battlefield 5 erop dat je tegen betaling cosmetische items kunt kopen. Toch verzekert DICE dat er geen 'pay-to-win'-elementen in de game zitten. Hoewel het voor nu nog even afwachten is, lijkt er dus op dat de ontwikkelaar van zijn fouten geleerd heeft.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Battlefield 5 release, battle royale, multiplayer, Premium Pass en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread