Kingdom Come: Deliverance DLC roadmap voor het komende jaar onthuld

Zowel gratis al betaalde DLC.

Ontwikkelaar Warhorse heeft onthuld welke DLC er nog op het programma staat voor Kingdom Come: Deliverance. Het komende jaar krijgt de game zowel gratis als betaalde DLC.

Zo krijgen alle spelers onder andere toegang tot Hardcore Mode. Ook komt er een toernooi-modus voor de game, evenals ondersteuning voor mods. Ook brengt Warhorse verschillende filmpjes uit die onder andere het ontwikkelingsproces van Kingdom Come: Deliverance vertellen.

12

Daarnaast komen er vier betaalde DLC-pakketten die nieuwe content toevoegen. From the Ashes lanceert deze zomer en laat je een verlaten dorp beschermen. Later komen er nog DLC-pakketten genaamd The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards en A Woman's Lot.

Kingdom Come: Deliverance lanceerde eerder dit jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In zijn Kingdom Come: Deliverance review omschreef onze eigen koene ridder Johnny de game als een ruwe diamand.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread