Fortnite Storm Circles locaties - Vind alle stormen in een match

Zo vind je het centrum van een storm.

Het midden van de verschillende Storm Circles bezoeken is een van Fortnite's vele Weekly Challenges.

Die uitdaging voltooien geeft je extra XP om zo makkelijker de Season 4 beloningen vrij te spelen. Je hebt wel een Battle Pass nodig om de challenge te kunnen doen.

Als je net met Fortnite begint helpen onze Fortnite tips je waarschijnlijk met het behalen van een overwinning.

Hoe werken de Fortnite Storm Circles?

Voor de Fortnite Week 4 Challenges krijg je de volgende opdracht:

  • Visit the center of different Storm Circles in a single match - Bezoek het midden van verschillende Storm Circles in een match (3 totaal, 5 Battle Stars)

(Een andere uitdaging in Week 4 is het vinden van de Fortnite Bench, Ice Cream Truck and a Helicopter locatie.)

Als je Fortnite of een andere Battle Royale game speelt, moeten de Storm Circles een bekend concept zijn. Het zijn namelijk de gebieden die tijdens een match alsmaar kleiner worden.

Je moet het midden van die alsmaar kleiner wordende cirkel drie keer bereiken. Gelukkig laat de game je die locatie duidelijk zien:

fortnite_storm_circle_center2

Net zoals met de andere uitdagingen moet je in het bezit zijn van een Battle Pass om die locaties te zien.

Wat de uitdaging vooral moeilijk maakt is het feit dat je dit allemaal in een match moet doen. Dat houdt in dat je dus lang genoeg in leven moet blijven om drie keer het midden van de cirkel te bereiken. Dat wordt steeds moeilijker, omdat andere spelers ook dichterbij komen.

Het is dus niet makkelijk, maar er zijn een aantal strategieën die je helpen.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Alle Storm Circles locaties op een rij

Als je met een match begint kun je het beste zo lang mogelijk in de Battle Bus wachten en pas zo laat mogelijk naar beneden springen. Gebruik gelijk je glider om extra tijd te rekken.

fortnite_storm_circle_center5

Zo blijf je hopelijk lang genoeg in de lucht, waardoor je precies weet waar de allereerste Storm Circle gaat komen. Als je de locatie weet is het verstandig om naar het midden te glijden. De daadwerkelijke positie wordt duidelijk aangeduid. Ga naar de marker en zorg dat die verdwijnt. Dat is een uit drie.

fortnite_storm_circle_center3

Nu wordt het iets moeilijker. Je moet nu namelijk in leven blijven om erachter zien te komen waar de cirkel naar toe gaat. Het is slim om je nu verdekt op te stellen.

Probeer een schuur of hut te vinden. Het liefste buiten de belangrijke gebieden, zodat je zo min mogelijk andere spelers tegenkomt. Probeer ook een wapen of twee te vinden. Dan heb je in ieder geval de mogelijkheid om jezelf te verdedigen, maar het belangrijkste is om zo min mogelijk confrontaties aan te gaan.

Waar je daarna naartoe moet hangt volledig af van je geluk. Al is de kans groot dat de het midden van de tweede cirkel dichtbij is.

Wanneer je erop uit gaat is het verstandig om de grote open gebieden te ontwijken. Maak vooral gebruik van bomen, heuvels en andere constructies om jezelf zo verdekt mogelijk op te stellen. Zodra je dichtbij bent kun je het beste de omgeving verkennen. Is het veilig? Ren dan naar de marker en stel je daarna weer verdekt op.

Vervolgens herhaal je dat een derde keer. Het is essentieel om vuurgevechten te ontwijken. Zorg er ook voor dat je niet de aandacht op jou richt. Gebruik zo min mogelijk granaten en bouw geen grote constructies. Gebruik vooral de vuurgevechten tussen andere spelers om onopvallend je doel te bereiken.

fortnite_storm_circle_center1

We moeten er wel bij zeggen dat de marker voor de tweede cirkel voor ons niet zichtbaar was. Als dat gebeurt moet je niet in paniek raken. Schuil dan en wacht op de volgende cirkel om verder te gaan. Hierdoor moesten we op vier cirkels wachten, maar het was door de locaties prima te doen.

Als je de derde marker bereikt krijg je een speciaal geluid te horen, waardoor je weet dat je de uitdaging hebt gehaald.

Alhoewel we geen andere spelers tegenkwamen die ook naar het midden van de cirkels gingen, bestaat er een kans dat het bij jou wel voorkomt.

Als dat het geval is en je moeite hebt om jezelf in leven te houden, doe je er misschien goed aan om even een paar weken te wachten. Zodoende zijn er steeds meer spelers die de uitdaging al gedaan hebben, waardoor je hopelijk minder last hebt van andere spelers.

Net zoals met de andere uitdagingen heb je tot het einde van het seizoen de tijd om de uitdaging af te ronden. Er is dus geen haast!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread