Epic Games maakt bekend dat Fortnite deze zomer een Android-versie krijgt. Die versie krijgt onder andere voice chat en neemt minder plaats in op je telefoon of tablet dan de huidige iOS-versie.

De voice chat maakt het bovendien mogelijk om ook te communiceren met gamers die Fortnite op pc of console spelen. Daarnaast belooft Epic Games dat de Android-versie een stuk stabieler is dan de huidige iOS-versie en minder vaak crasht. Ook komt er een grafische optie die minder batterij verbruikt.

Ten slotte werkt de ontwikkelaar ook aan verschillende verbeteringen op vlak van gameplay voor de mobiele versies van Fortnite. Zo wordt de autorun-functie verbeterd en komen er 'betere manieren om te schieten'.

Voorlopig kunnen dus enkel gamers met een iOS-toestel Fortnite spelen. Eerder waarschuwde Epic Games al dat alle huidige Fortnite Android bčta invites het werk zijn van oplichters.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie