Volgens geruchten op Twitter, Reddit en internetforum Resetera speelt de Pokmon-game op de Nintendo Switch zich in de Kanto-regio uit Pokmon Red en Blue af.

Daarnaast zijn er ook geruchten opgedoken dat de game Pokmon Lets Go! heet. Nintendo brengt twee versies van de game uit: een met Pikachu in de hoofdrol en een met Eevee in de hoofdrol. Pokmon Yellow diende hierbij als inspiratiebron.

Daarnaast wordt ook Pokmon GO als inspiratie voor de Switch-game genoemd. Zo is het mogelijk dat je Pokmon Let's GO! en Pokmon GO met elkaar kunt linken. Een dubieus screenshot toont verder dat Pokmon in de nieuwe game fysiek in de gamewereld te zien zijn.

1

Zowel Nintendo als Game Freak hebben nog niet op de geruchten gereageerd. Producent Junichi Masuda lijkt echter op Twitter wel te hinten dat hij op de hoogte is van de speculatie. Zo heeft hij een foto geplaatst waarop zowel een Pikachu als een Eevee te zien zijn.

De Pokmon-game voor de Nintendo Switch is vorig jaar officieel aangekondigd. Nintendo heeft sindsdien geen nieuwe informatie over de game onthuld. Mogelijk krijgen we tijdens de Nintendo-presentatie op de E3-beurs meer over de agme te horen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content