Gerucht: Pokémon op de Nintendo Switch speelt zich in Kanto af

Op avontuur met Pikachu of Eevee.

Volgens geruchten op Twitter, Reddit en internetforum Resetera speelt de Pokémon-game op de Nintendo Switch zich in de Kanto-regio uit Pokémon Red en Blue af.

Daarnaast zijn er ook geruchten opgedoken dat de game Pokémon Lets Go! heet. Nintendo brengt twee versies van de game uit: een met Pikachu in de hoofdrol en een met Eevee in de hoofdrol. Pokémon Yellow diende hierbij als inspiratiebron.

Daarnaast wordt ook Pokémon GO als inspiratie voor de Switch-game genoemd. Zo is het mogelijk dat je Pokémon Let's GO! en Pokémon GO met elkaar kunt linken. Een dubieus screenshot toont verder dat Pokémon in de nieuwe game fysiek in de gamewereld te zien zijn.

1

Zowel Nintendo als Game Freak hebben nog niet op de geruchten gereageerd. Producent Junichi Masuda lijkt echter op Twitter wel te hinten dat hij op de hoogte is van de speculatie. Zo heeft hij een foto geplaatst waarop zowel een Pikachu als een Eevee te zien zijn.

De Pokémon-game voor de Nintendo Switch is vorig jaar officieel aangekondigd. Nintendo heeft sindsdien geen nieuwe informatie over de game onthuld. Mogelijk krijgen we tijdens de Nintendo-presentatie op de E3-beurs meer over de agme te horen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread