Stardew Valley release voor de PlayStation Vita bekend

Een graantje meepikken.

Ontwikkelaar Eric 'ConcernedApe' Barone maakt de releasedatum van Stardew Valley op de PlayStation Vita bekend. De Vita-versie van de game komt op 22 mei uit.

De PlayStation Vita-versie bevat alle functionaliteiten die de andere versies ook hebben, afgezien van de co-op multiplayer die in de toekomst wel naar de pc en andere apparaten komt.

Stardew Valley maakt gebruik van cross-buy, waardoor bezitters van de PlayStation 4-versie ook automatisch de PlayStation Vita-versie bezitten en vice versa.

Vita_hardware_SDV_announcesocial_small

In Stardew Valley kruip je in de huid van een jongvolwassene die een stuk grond van zijn grootvader erft. In de game moet je een boerderij langzaam opbouwen en zowel vriendschappelijke als romantische relaties met de inwoners van Stardew Valley aangaan.

De PlayStation 4-versie van Stardew Valley kost normaal 14,95 euro, maar is momenteel voor PlayStation Plus-bezitters voor de helft van de prijs beschikbaar. Volgens Nintendo is Stardew Valley de meest gedownloade Switch-game in 2017.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread