Fortnite Rubber Duckies locaties - Alle rubberen eendjes vinden

Waar vind je de alle Rubber Duckies in Fortnite?

Het zoeken van Fortnite Rubber Ducky locaties is een van de Week 3 Weekly Challenges.

Als je de zoektocht naar de Fortnite eendjes hebt voltooid, krijg je extra XP die je kunt gebruiken om Season 4 rewards te krijgen. Denk er wel aan dat je een Battle Pass nodig hebt om deze Challenge te starten.

Ben je nog een Fortnite nieuwkomer? Check dan zeker onze uitgebreide verzameling Fortnite tips en tricks. Ze leveren je vast en zeker een snelle eerste Victory Royale op!

Hoe werken de Rubber Duckies in Fortnite?

Voor de Fortnite Week 3 Challenges, krijg je de volgende taak:

  • Zoek Rubber Duckies (10 totaal, 5 Battle Stars)

(Een andere Challenge is een zoeken van de Salty Springs Treasure Map locatie.)

Over heel de map liggen Rubber Duckies verspreid. Als je de eendjes gaat staan en op de juiste knop drukt, pak je de Rubber Ducky op.

rubber_duckies_2

Net zoals de Gnomes uit het vorige seizoen, maken de Duckies een geluid (gepiep) als je dicht in hun buurt komt. Dit maakt het een pak makkelijker om ze allemaal te vinden.

Een andere goede hint is dat de Rubber Ducky locaties zich bijna allemaal in de buurt van water bevinden. Zoek dus in de buurt van meren en moerassen, maar check ook badkuipen en douches.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Alle Fortnite Rubber Duckies locaties

De Rubber Duckies kun je niet vanuit de lucht zien en ze bevinden zich ook vaak op obscure plaatsen waar je normaal niet komt.

Je moet er tien vinden en dit zijn de Rubber Duckies die wij al gevonden hebben:

rubber_duckies

1) In het noorden van Moisty Mire, vind je een hut in het moeras. Je vindt de Rubber Ducky vlakbij de steiger:

rubber_duckies_1
rubber_duckies_2

2) Naast de steiger in het noordwesten van Loot Lake vind je de volgende Rubber Ducky:

rubber_duckies_3
rubber_duckies_4

3) Naast de waterval in ten zuiden van Loot Lake ligt een Rubber Ducky:

rubber_duckies_5
rubber_duckies_6

4) In het noordwesten van Retail Row vind je een vervallen huis. Ga naar de badkamer op het gelijkvloers (door de voordeur en naar rechts) en grijp de Rubber Ducky uit de badkuip:

rubber_duckies_7
rubber_duckies_8

5) In het zuidoosten van Lonely Lodge vind je een stroompje naast een hut. Het stroompje eindigt in een grot, waar je de volgende Rubber Ducky vindt:

rubber_duckies_9
rubber_duckies_10

6) In het zuiden van Fatal Fields ligt een rechthoekig meer. Aan het noorden van dit meer, ligt een Rubber Ducky:

rubber_duckies_11
rubber_duckies_12

7) Ga naar Snobby Shores en ga naar het tweede meest laaggelegen huis. In de tuin vind je een zwembad, met daarin een Rubber Ducky:

rubber_duckies_13
rubber_duckies_14

8) Tussen Snobby Shores en Tilted Towers ligt een klein dorpje met een overdekt voetbalveld. In het westelijke deel van dit gebouw vind je douches, waar je een van de Rubber Duckies vindt:

rubber_duckies_15
rubber_duckies_16

9) In het zuiden van Moisty Mire vind je een kleine vijver. De Rubber Ducky vind je in het midden:

rubber_duckies_17
rubber_duckies_18

10) Net ten oosten van Lonely Lodge ligt een kleine vijver. De Rubber Ducky vind je aan de buitenkant van het water:

rubber_duckies_19
rubber_duckies_20

11) Helemaal in het noorden van de map, aan het einde van de rivier. Val langs de waterval naar beneden om de Rubber Ducky te vinden:

rubber_duckies_23

12) Helemaal in het zuiden van de map, aan het einde van de rivier bij Lucky Landing. Val lang de waterval naar beneden en pik de Rubber Ducky op:

rubber_duckies_24

13) Onder de brug ten noordwesten van Lucky Landing vind je eveneens een Rubber Ducky:

rubber_duckies_28

14) In het zuidwesten van Greasy Grove, net voor de weg, vind je een afgebakend gebied. Ga hier binnen, vernietig de waterpijp met je bijl en raap de Rubber Ducky op:

rubber_duckies_25
rubber_duckies_26

Net als bij de andere Challenges, kun je deze enkel voltooien tijdens een match (want je kunt niet op je eentje betreden). Ontwijk dus zo lang mogelijk confrontaties tot je alle locaties hebt gevonden.

Vergeet ook niet dat je een match moet voltooien om je verzamelde Rubber Duckies te laten meetellen. Verlaat de match dus niet voortijdig, of je voortgang wordt niet opgeslagen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread