Alibi is de nieuwe Rainbow Six Siege operator

Komt uit met Operation Para Bellum.

De Italiaanse Alibi is de nieuwe operator voor Rainbow Six Siege. Volgens Ubisoft komt zij gelijktijdig met Operation Para Bellum uit.

Operatie Para Bellum van Rainbow Six Siege speelt zich in Italië af. Alibi (Aria de Luca) is een Defender en gebruikt slimme manieren om de aanvallers te misleiden. Haar ontwerp is geïnspireerd op de Italiaanse Raggruppamento Operativo Speciale eenheid.

Ubisoft heeft haar vaardigheden nog niet onthuld, maar het lijkt erop dat zij lokmiddelen gebruikt om haar tegenstanders te misleiden. Tijdens de Pro League Finals op 19 mei tot en met 20 mei worden meer details van haar onthuld.

Voorlopig is alleen een korte teaser en een biografie van haar beschikbaar. Ubisoft heeft in maart laten weten dat Rainbow Six Siege racistische en homofobe spelers zwaarder gaat bestraffen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread