Rage 2 officieel aangekondigd

UPDATE: wordt ontwikkeld door Avalanche.

UPDATE:Just Cause-ontwikkelaar Avalanche Studios ontwikkelt Rage 2. Dat staat op de officiële Rage 2-website.

Verder is ook bekend geraakt dat de game in ontwikkeling is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een officiële beschrijving van Rage 2 geeft aan dat de game een first-person shooter met een open wereld is.

Oorspronkelijk bericht: Uitgever Bethesda heeft Rage 2 officieel aangekondigd. De game heeft nog geen officiële releasedatum. Het is ook nog niet duidelijk op welke platformen de titel lanceert.

In een eerste trailer voor Rage 2 is onder andere de boemerang uit de eerste game te zien. Verder worden ook kort gemuteerde vijanden en een groot aantal verschillende wapens in een post-apocalyptische wereld getoond. Op 15 mei volgt een officiële gameplay trailer van Rage 2.

Het bestaan van Rage 2 is vorige week gelekt dankzij een productpagina van Walmart Canada. De officiële Rage Twitterpagina leek het gerucht later te bevestigen. Het is nu afwachten om te zien of games als Splinter Cell ook echt blijken te zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread