Crash Bandicoot N. Sane Trilogy release vervroegd

Nu al in juni beschikbaar.

Activision maakt bekend dat de releasedatum van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy voor de pc, Switch en Xbox One is vervroegd. De game lanceert nu op 29 juni voor die platformen. Eerder had de uitgever 10 juli aangekondigd als releasedatum.

De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy lanceerde vorig jaar exclusief voor de PlayStation 4. Eerder dit jaar maakte Activision echter bekend dat de game ook naar verschillende andere platformen komt.

De vervroegde release is opvallend in een periode waarin releasedata vaker wel dan niet worden uitgesteld. Zo is eerder dit jaar de Red Dead Redemption 2 release uitgesteld. De Anthem release is eveneens uitgesteld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread