Epic waarschuwt: 'Fortnite Android invites komen van oplichters'

Vissen naar fraude.

Fortnite-ontwikkelaar Epic Games waarschuwt dat Fortnite Android bèta invites het werk zijn van oplichters. "Dit is een phishing scam", zo zegt het bedrijf.

Verschillende YouTube-persoonlijkheden hebben gemeld op hun Fortnite streams dat ze via email een invite hebben gekregen voor de Fortnite Android bèta, maar het betreft dus oplichterij.

De afzender van het bericht is geen officiële domeinnaam van Epic Games, en de ontwikkelaar raadt ten zeerste af om op de links in het bericht te klikken.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Op dit moment is Fortnite Mobile enkel op iOS-apparaten te verkrijgen. Daar kun je nu ook Fortnite en Thanos uit Avengers: Infinity War bij elkaar vinden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread