Fortnite-ontwikkelaar Epic Games waarschuwt dat Fortnite Android bŤta invites het werk zijn van oplichters. "Dit is een phishing scam", zo zegt het bedrijf.

Verschillende YouTube-persoonlijkheden hebben gemeld op hun Fortnite streams dat ze via email een invite hebben gekregen voor de Fortnite Android bŤta, maar het betreft dus oplichterij.

De afzender van het bericht is geen officiŽle domeinnaam van Epic Games, en de ontwikkelaar raadt ten zeerste af om op de links in het bericht te klikken.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Eerst en vooral moet je weten hoe je de Fortnite Season 4 Week 4 Challenges voltooit. Zoals de Fortnite Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties en Fortnite Storm Circles zoeken. Ook de oudere challenges, zoals de Fortnite Rubber Duckies, Fortnite Salty Springs Treasure MapFortnite Film Camera locaties, Fortnite Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen locaties, Fortnite Letters locaties en Fortnite Tomato Town Treasure Map vinden, blijven actief. Ken je de laatste veranderingen aan de Fortnite map en secrets al gezien? En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

Op dit moment is Fortnite Mobile enkel op iOS-apparaten te verkrijgen. Daar kun je nu ook Fortnite en Thanos uit Avengers: Infinity War bij elkaar vinden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Meer artikels van Carl Vander Maelen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content