Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Quake Champions krijgt bot-ondersteuning

Tijd om de leegte te vullen.

Id Software laat weten dat Quake Champions bot-ondersteuning krijgt. De studio probeert daarmee de lege servers te vullen zodat het makkelijker wordt om een game te vinden. Het is ook mogelijk om tegen de bots te trainen.

Volgens id Software gebruiken bots dezelfde tactieken als menselijke spelers inclusief de kenmerkende Quake bewegingen zoals trick jumps. De unieke vaardigheden van de Champions vallen daar echter niet onder.

Cover image for YouTube videoQuake Champions - Strogg & Peeker Tutorial

Bots zijn in Deathmatch, Team Deathmatch en Instagib te gebruiken. In de toekomst worden meer modi toegevoegd. In teamverband laten bots power-ups links liggen zodat ze spelers niet voor de voeten lopen. Daarnaast kun je zelf instellen hoe goed bots zijn.

Onze Quake Champions Preview lees je op de site. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle Quake Champions informatie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Quake Champions

PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties