Overwatch krijgt roze Mercy-skin

Ten voordele van onderzoek tegen borstkanker.

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe skin voor Overwatch-personage Mercy onthuld. De skin kost 15 euro en is beschikbaar van 8 tot en met 21 mei. De opbrengst gaat integraal naar onderzoek tegen borstkanker.

Daarnaast is er de komende weken ook een Mercy t-shirt te koop in de Blizzard Store. Ook de opbrengst daarvan gaat naar hetzelfde goede doel. Ten slotte gaat de ontwikkelaar de komende weken ook een aantal keer Overwatch streamen om de actie te promoten.

Overwatch lanceerde in 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Overwatch review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread