Fortnite Thanos - Zo krijg je de Infinity Gauntlet en Avengers skins

Alles wat we weten over de Marvel Avengers en Thanos mashup in Fortnite.

De Fortnite Thanos mashup event is iets nieuws voor de game, waarbij een ander product bij de game wordt betrokken.

En wat voor product - namelijk de grootste film van dit moment, Avengers: Infinity War. Een perfecte samenwerking voor het nieuwe seizoen in Fortnite.

Dit gelimiteerde evenement is een unieke modus en dus totaal anders dan Teams of 20. We gaan er vanuit dat de nieuwe modus ongeveer een week speelbaar is, dus pak je kans nu het nog kan.

Spelen als Thanos helpt je om het explosieve deel van de Fortnite Weekly Challenges te doen - dus dat geeft je een extra duwtje in de rug om de modus te proberen.

Als je net met Fortnite begonnen bent helpen onze Fortnite tips en tricks je goed op weg.

Zo werkt het Fortnite Thanos en Avengers mashup event

De 'Infinity Gauntlet' event is een extra Solo modus die de speler de kans geeft om in Thanos te veranderen. De bekende Infinity Gauntlet is namelijk op het eiland te vinden.

fortnite_thanos_1

Diegene die de Infinity Gauntlet als eerste vindt, verandert in Thanos en moet zijn best doen om zo lang mogelijk in leven te blijven. Wanneer Thanos verslagen wordt valt de Infinity Gauntlet op de grond en heeft iemand anders de kans om in Thanos te veranderen. Diegene die als laatste blijft leven wint de match. Al loopt er nu wel een sterke schurk op het eiland rond.

Thanos heeft enkele unieke krachten:

  • Een krachtige stoot die objecten vernietigd en spelers schade toebrengt.
  • Een laser aanval die in verloop van tijd steeds meer schade toebrengt. Wanneer je te lang in de laser rondloopt ben je dood.
  • Een sprong die ervoor zorgt dat je hoog in de lucht glijdt, waarna je landt met een krachtige stomp.
  • Extra health en shields om langer in leven te blijven.
  • Je locatie wordt voor alle andere spelers zichtbaar.
fortnite_thanos_2

Alhoewel Epic Games niet heeft gezegd hoe lang het evenement duurt, lijkt het erop dat de 'Infinity Gauntlet' event een week speelbaar is. Dat is dus tot 15 mei, dus speel de modus voordat die weer weg is.

Zo krijg je Infinity Gauntlet en word je Thanos in Fortnite

Aan het begin van de match is er op de kaart een cirkel zichtbaar. Hier ligt de Infinity Gauntlet, dus probeer daar naartoe te gaan.

Helaas is de exacte locatie volledig willekeurig en de cirkel is vrij groot. Dus waar ben je precies naar op zoek?

De Infinity Gauntlet vind je op een willekeurige locatie binnen die cirkel en lijkt op de andere loot, maar dan goudkleurig en glimmend. Als je het voorwerp niet kunt vinden raden we je aan om een hoger gelegen punt op te zoeken en zo naar de Infinity Gauntlet te zoeken. Hou er rekening mee dat de Gauntlet op andere exotische loot lijkt.

Je hoeft je geen zorgen te maken als je de Infinity Gauntlet niet kunt vinden, want zodra iemand Thanos is geworden krijg je zijn locatie op de kaart te zien. Ook krijg je het via een aankondiging te horen en zie je een lichtstraal op de plek waar de Infinity Gauntlet is gevonden.

Nu is het tijd om Thanos te vinden en uit te schakelen. Hij is heel sterk en heeft veel meer health en shields dan andere spelers. Aan de andere kant is hij heel erg luidruchtig, dus je weet wanneer hij dichtbij is. Rare, epic en legendary wapens zijn alleen maar beschikbaar tijdens de match, dus je beschikt waarschijnlijk over genoeg vuurkracht om hem uit te schakelen.

fortnite_thanos_3

Thanos wordt een belangrijk doelwit, waardoor andere spelers ongetwijfeld naar zijn locatie gaan. Zo kun je je kans pakken en enkele schoten richting Thanos afvuren. Probeer dat zo onzichtbaar mogelijk te doen, aangezien een of twee aanvallen van Thanos je met gemak uitschakelen.

De truuk is om op afstand te blijven, maar wel dichtbij genoeg om de Infinity Gauntlet op te pakken. Anders is een andere speler je voor en krijg je onnodige problemen.

Heb je Thanos neer en heb je de Infinity Gauntlet opgepakt? Zorg dan ervoor dat je zo lang mogelijk blijft leven, want dan win je de match.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Komen er Avengers skins in Fortnite?

Helaas niet. Een medewerker van Epic Games heeft het volgende op Fortnite subreddit gezegd:

"rq just because I've seen lots of folks asking, we have no plans for Avengers outfits in the store."

Dat is dus alles - er zijn geen plannen om je personage in Thor, Captain America, Scarlet Witch of andere Avengers te veranderen. Het ziet ernaar uit dat Thanos voorlopig het enige is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread