Fortnite Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen locaties - Waar moet je zoeken?

Week 2 Treasure Hunt.

Als onderdeel van de Fortnite Week 2 Challenges moet je een schat tussen een Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen zoeken. Op deze pagina leggen we je precies uit op welke locaties je alles kunt vinden.

Net als bij de andere Challenges krijg je voor deze ook XP waarmee je Season 4 rewards kunt vrijspelen. Denk er wel aan dat je natuurlijk over een Battle Pass moet beschikken.

Begin je nog maar net Fortnite te spelen? Lees dan ook even onze uitgebreide Fortnite tips om snel je eerste overwinning te scoren.

Wat betekent een Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen in Fornite?

Voor de Week 2 Challenges, krijg je de volgende opdracht voorgeschoteld:

  • Zoek tussen een Scarecrow, Pink Hotrod, en een Big Screen (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere opdracht deze week is het zoeken van Fortnite Film Camera Dans locaties.)

Concreet betekent dit dat je een vogelverschrikker, roze auto en een groot scherm ergens op de map moet zoeken. Maar waarom?

Wel, ergens in het midden tussen de objecten vind je een schat. Eens je dichtbij de juiste locatie bent, verschijnt de schat automatisch en hoef je enkel maar op de juiste knop te duwen om deze te ontvangen. De Challenge is nu voltooid.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Scarecrow, Pink Hotrod, en Big Screen locaties

De locatie van de schat vind je net ten oosten van Risky Reels (een nieuwe locatie die bij de Season 4 map update werd toegevoegd) in vak H2:

scarecrow_pink_hotrod_big_screen

Specifiek moet je een heuveltjes zoeken tussen Risky Reels en een huis verderop. Je ziet hier drie bomen. Land ten noordoosten van deze bomen om de schat te vinden.

scarecrow_pink_hotrod_big_screen_1

Zoek de juiste locatie en de schat komt tevoorschijn. Hier zie je ze, met in het westen Risky Reels:

scarecrow_pink_hotrod_big_screen_2

En vanuit een andere hoek, met nu het huis in het oosten:

scarecrow_pink_hotrod_big_screen_3

Pik de schat op door op de juiste knop te duwen en de Challenge is voltooid.

Net als bij alle andere Challenges kun je deze enkel tijdens een match voltooien. Ontwijk dus even je tegenstanders en los snel deze zoektocht op.

Denk er ook aan dat je de match moet voltooien door te sterven of te winnen. Als je de match zelf stopt, telt de Challenge niet als voltooid.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread