Sony laat weten dat God of War ruim 3 miljoen keer is verkocht in 3 dagen tijd. Daardoor is de game nu de snelst verkopende PlayStation 4-exclusive ooit. Het verkooprecord van God of War 3 zijn eerste week uit 2010 is inmiddels ook verbroken.

"We willen onze fans bedanken. Jullie steun is wat ons inspireert om beter te presteren. We kijken er naar uit om meer over jullie favoriete momenten te horen en hopen dat ze lang herinnerd worden", aldus Sony Santa Monica Studios.

Wil je meer weten? Hier lees je over de God of War release date, gameplay, trailers en alles wat we weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen