Fortnite Tomato Town Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Eerste zoektocht van Season 4.

De Tomato Town treasure map locatie vinden is een van de Fortnite Weekly Challenges.

Als je de Challenge voltooit, krijg je XP waarmee je Season 4 rewards kunt unlocken. Denk er wel aan dat je eerste een Battle Pass moet kopen om de Challenge aan te gaan.

Is Fortnite nog nieuw voor je? Check dan zeker ook onze handige Fortnite tips en tricks die je helpen om je eerste overwinning te scoren.

Hoe werkt de Tomato Town Treasure Map?

In Week 1 van Season 4 krijg je de volgende Challenge voorgeschoteld:

  • Volg je Tomato Town Treasure Map (1 total, 10 Battle Stars)

(Een andere opdracht van Week 1 is het zoeken van 7 Fornite Letters die over heel de map verspreid liggen.)

Concreet betekent dit dat er ergens in Tomato Town een schatkaart verborgen ligt. Denk er opnieuw aan dat je deze enkel kunt vinden als je een Battle Pass hebt. Op deze schatkaart vind je een diagram die je naar de locatie van de schat leidt.

Of je kunt natuurlijk ook gewoon deze stap overslaan en meteen naar de locatie van de schat gaan.

tomato_town_treasure_map_1

Net als bij alle Challenges moet je deze ook tijdens een match voltooien. Het is dus wijs om eerst even confrontaties te ontwijken tot je de schat gevonden hebt.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Tomato Town Treasure map locatie

Tomato Town vind je in het noordwesten van de map, tussen Loot Lake en Wailing Woods. Hier vind je dus de Treasure Map, maar je hoeft hier niet naartoe als je meteen naar de Treasure wilt zoeken.

Dus waar je moet je naartoe als je de Tomato Town Treasure Map hebt gevonden? Niet ver. Ga naar Loot Lake in map segment E4.

tomato_town_treasure_map

Specifieker, vind je de schat op een boot in het midden van het water. Ten zuiden van het eiland dat door de gecrashte komeet is gecreëerd.

tomato_town_treasure_map_2

Als je op de juiste plaats bent, verschijnt de schat op je scherm. Druk op de juiste knop om de schat op te rapen.

tomato_town_treasure_map_3

Denk er wel aan dat je de match moet uitspelen om de Challenge te voltooien. De match verlaten werkt niet, blijf dus spelen tot je dood bent of als overwinnaar uit de bus komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread