De trailer voor Fortnite Season 4 is vroegtijdig gelekt. Eerder raakte al bekend dat Fortnite seizoen 4 op 1 mei van start gaat.

In het korte filmpje is even te zien hoe meteorieten neerstorten op de wereld. Ook wordt er verwezen naar buitenaardse wezens middels geluiden en een mysterieus object aan het einde van het filmpje. Mogelijk zijn de geruchten over Fortnite aliens en Tilted Towers dus waar.

De servers van Fortnite zijn momenteel offline voor onderhoud. Het is nog onbekend wanneer de game weer voor iedereen beschikbaar is. In de tussentijd kun je op de site ons overzicht met Fortnite tips en tricks nog eens doornemen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content