In een interview met Kotaku laat God of War-regisseur Cory Barlog weten dat hij vijf vervolgen voor de game in zijn hoofd heeft. Op Twitter benadrukt hij overigens wel dat het 'speculatie' betreft en de realiteit 'anders' is.

"Weest gerust, kwaliteit staat altijd voorop en zoveel vervolgen maken overleef ik niet. We hebben vijf jaar aan God of War gewerkt en ik denk dat sneller en efficienter ontwikkelen het belangrijkste voor toekomst en onze gezondheid is", aldus Barlog.

In het interview gaat hij dieper op de lange ontwikkeling van de game in. Er is veel tijd gestoken in het ontwikkelen van de engine en de technische realisatie van features zoals het ontbreken van camera cuts. Nu dat klaar is, moet een vervolg 'makkelijker' te maken zijn.

Wil je meer weten? Hier lees je over de God of War release date, gameplay, trailers en alles wat we weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen