Gerucht: Pro Evolution Soccer 2019 release gelekt

Heeft ook 'enorm veel gelicentieerde liga's'.

Een versie van de PlayStation Store in Hong Kong heeft mogelijk de releasedatum van Pro Evolution Soccer 2019 onthuld. Volgens de online winkel lanceert de game op 30 augustus. Ontwikkelaar Konami heeft nog niet op het lek gereageerd.

Op de pagina is verder te lezen dat PES 2019 over een groot aantal 'authentieke liga's' beschikt. Ook wordt gemeld dat MyClub volledig is aangepast. Zo worden er elf nieuwe Skill Traits geïntroduceerd in PES 2019.

pes1
pes2
pes3

Op een paar gelekte afbeeldingen zijn verder een jonge David Beckham en Philippe Coutinho in een FC Barcelona-shirt te zien.

Het is opmerkelijk dat wordt gesproken over een 'groot aantal gelicentieerde liga's', zeker nadat enige tijd geleden is onthuld dat Pro Evolution Soccer zijn Champions League-licentie verliest. Wellicht probeert ontwikkelaar Konami het verlies te compenseren met meerdere andere liga's.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread