Een skydive door floating rings is een van de vele Fortnite Weekly Challenges.

Net zoals bij de andere Fortnite Season 3 Weekly Challenges geven deze je extra XP, waarmee je beloningen verdient. Denk er wel aan dat je een Battle Pass nodig hebt om deze Challenges aan te kunnen gaan.

Als je nog een Fortnite rookie bent, lees dan ook zeker onze Fortnite tips en tricks.

Hoe werkt de 'Skydiving through rings' Challenge?

In week 10 krijg je de volgende opdracht:

  • Skydive through floating rings (10 total, 5 Battle Stars)

Een andere Challenge is bovendien een schat tussen een Stone Circle, Wooden Bridge en Red RV vinden.

Als je met Fortnite vertrouwd bent, weet je natuurlijk dat je aan het begin van een match met de Battlebus over de map vliegt. Van hieruit bepaald je op welke plaats je gaat landen.

Voor deze skydiving challenge zitten er nu dus zwevende ringen in de game. Je moet door 10 van deze ringen vliegen, om je beloning te krijgen. Je hebt echter wel meerdere pogingen nodig om dit aantal te voltooien.

skydive_floating_ring2

De ringen hebben twee kleuren die hun hoogte aangeven: roze is hoger, groen is lager. Gebruik deze kleuren om te zien welke twee ringen je tijdens een duikvlucht kunt scoren.

Als het lijkt alsof je ringen niet geteld worden, dan heb je pech. Dit is namelijk een gekende bug waar de ontwikkelaar snel een oplossing voor aan het zoeken is:

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Eerst en vooral moet je weten hoe je de Fortnite Season 4 Week 4 Challenges voltooit. Zoals de Fortnite Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties en Fortnite Storm Circles zoeken. Ook de oudere challenges, zoals de Fortnite Rubber Duckies, Fortnite Salty Springs Treasure MapFortnite Film Camera locaties, Fortnite Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen locaties, Fortnite Letters locaties en Fortnite Tomato Town Treasure Map vinden, blijven actief. Ken je de laatste veranderingen aan de Fortnite map en secrets al gezien? En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

'Skydive through floating rings' locaties in Fortnite

Hoewel je in totaal door 10 ringen moet vliegen, vind je er over heel de map voldoende verspreid.

Deze challenge lijkt wat op die van de Fortnite Bullseyes van enkele weken geleden, maar de ringen zijn gelukkig makkelijker vanuit de Battlebus te zien.

skydive_floating_ring1

Net als bij de andere challenges, kun je deze enkel tijdens een match voltooien. En je moet de match uitspelen. Halverwege stoppen en opnieuw beginnen is dus geen optie.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content