Super Mario Odyssey tien miljoen keer verkocht

Is daarmee de best verkochte game voor de Switch.

Volgens Nintendo is Super Mario Odyssey al meer dan tien miljoen keer verkocht en daardoor de best verkochte game voor de Switch. Op de tweede en derde plaats staan Mario Kart 8 Deluxe en Zelda: Breath of the Wild met 9,22 en en 8,48 miljoen verkochte exemplaren.

De Switch zelf is intussen 17,79 miljoen keer verkocht. Meer dan de helft van alle Switch-eigenaars bezit dus ook Super Mario Odyssey. Een andere opvallende statistiek is dat Mario Kart 8 Deluxe op een jaar tijd al meer verkocht is dan Mario Kart 8 voor de Wii U.

Ook 1-2 Switch, Arms, Xenoblade 2 en Kirby Star Allies hebben al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Tijdens het komende jaar hoopt Nintendo om 20 miljoen Switch-consoles en 100 miljoen games te verkopen.

Super Mario Odyssey lanceerde in oktober vorig jaar. Yvo deed in zijn Super Mario Odyssey review zijn petje af voor deze topgame.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread