Tussen drie boten zoeken of 'Search between Three Boats' is de opdracht van de Fortnite Week 8 Three Boats challenge. Maar wat wil dit precies zeggen?

Je krijgt net zoals altijd extra XP en Battle Stars, die je gebruikt om Season 3 beloningen vrij te spelen. Denk er natuurlijk wel aan dat je dan een Battle Pass moet hebben.

Als je nog maar pas Fortnite bent beginnen spelen, check dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips en onze gids over alle Fornite Season 3 Weekly Challenges.

Wat betekent 'Search between Three Boats' precies?

Een van de Fortnite Week 8 Challenges is de volgende:

  • Zoek tussen Three Boats (1 totaal, 10 Battle Stars)

Op de lijst van die week staan ook Fortnite Dance Floor locaties en Fortnite Vending Machine locaties om te vinden.

Zoek dus goed op al deze locaties om een geheime schat te vinden. Eens je bij de juiste locatie komt, verschijnt de schat vanzelf en moet je hem enkel nog oppikken. Dit voltooit ook meteen de challenge.

boat1
Zie je de drie boten?

Net als bij de andere challenges kan je dit natuurlijk alleen maar tijdens matches doen (je kunt immers de map niet zonder andere spelers betreden). Daarom is het aangeraden om tijdens het zoeken van deze locaties zoveel mogelijk gevechten te ontwijken.

Denk er wel aan dat je een match moet uitspelen om de challenge te voltooien. Verlaat de match dus niet van zodra je de schat hebt gevonden, maar speel tot je dood bent of de match wint.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Eerst en vooral moet je weten hoe je de Fortnite Season 4 Week 4 Challenges voltooit. Zoals de Fortnite Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties en Fortnite Storm Circles zoeken. Ook de oudere challenges, zoals de Fortnite Rubber Duckies, Fortnite Salty Springs Treasure MapFortnite Film Camera locaties, Fortnite Scarecrow, Pink Hotrod en Big Screen locaties, Fortnite Letters locaties en Fortnite Tomato Town Treasure Map vinden, blijven actief. Ken je de laatste veranderingen aan de Fortnite map en secrets al gezien? En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

Fortnite Three Boats locatie

De challenge verwijst dus naar drie boten. Het is logisch dat de Three Boats zich in Loot Lake bevinden, een van de weinig plaatsen met veel water op de map. Je vindt Loot Lake in het noordwesten van de map.

boats

Maar waar vind je de schat precies? Kijk eens goed op het grootste eiland recht in het midden van het meer.

boat2

Nog specifieker moet je bij de pier in het zuiden van het eiland zoeken, onder het huis. De schat verschijnt vanzelf als je dichtbij komt.

boat3

Nu moet je ze enkel nog oppikken om de challenge te voltooien!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content