Fortnite - Stone Circle, Wooden Bridge, en Red RV locaties uitgelegd. Wat moet je doen?

Verward door Fortnite's Stone Circle, Wooden Bridge, en Red RV uitdaging? Dit is hoe het werkt.

Doorgronden waar je moet zoeken tussen een Stone Circle, Wooden Bridge, en Red RV is één van Fortnite's vele Weekly Challenges.

De uitdaging succesvol ten einde brengen, levert je extra XP op die je dichter bij je Season 3 beloningen brengt. Besef wel dat je een Battle Pass moet hebben om mee te doen aan deze challenge.

Als je nieuw bent in Fornite, dan lees je best ook nog eens onze Fortnite Battle Royale tips en tricks.

Wat betekent "zoek tussen een Stone Circle, Wooden Bridge, en een Red RV" in Fortnite?

Voor de Week 10 Challenges, krijg je de volgende opdracht:

  • Zoek tussen een Stone Circle, Wooden Bridge, en Red RV (1 totaal, 10 Battle Stars)

Een andere op de lijst deze week vraagt dat je een Skydive door Zwevende Ringen doet.

De challenge betekent dat je deze objecten op de map moet vinden, en vervolgens in de driehoek gevormd door deze objecten, iets moet vinden. Maar wat precies?

Het gaat om een geheime treasure! Zodra je de locatie vindt, zal deze verschijnen en moet je ze enkel nog oprapen. Wanneer de treasure is opgeraapt, is de challenge uitgevoerd.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Stone Circle, Wooden Bridge, en Red RV locatie

De locatie waar de game naar refereert ligt juist ten oosten van Tomato Town, in het noord-oosten van de map.

stone_circle_wooden_bridge_red_rv

Ga naar hokje H4 op de map en zoek naar twee bomen die langs de rivier staan. Naast deze bomen is er een bruine vlek. Als je van dichtbij kijkt, zie je dat er ook een stronk ligt van een gevallen boom, en een rots.

stone_circle_wooden_bridge_red_rv1

Ga erheen en de treasure zal verschijnen.

Verzamel de treasure nu met een druk op de knop en hij is helemaal van jou.

stone_circle_wooden_bridge_red_rv2

Net zoals alle andere challenges moet je deze uitvoeren terwijl je een match speelt. Je kan dus niet zomaar in je eentje rondlopen. Je zal tijdens je schattenjacht dus op de hoede moeten blijven voor tegenstanders.

En vergeet niet dat je in de match moet blijven om de challenge echt te vervolledigen. Meteen de match verlaten zodra je de treasure hebt, zal niet werken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread