Het vinden van deSnobby Shores treasure map locatie is een van Fortnites vele Weekly Challenges.

Door het te voltooien krijg je extra XP die je meer beloningen voor Season 3 helpen bereiken. Let op: je moet wel een Fortnite Battle Pass hebben om deze Challenge uit te proberen.

Begin je nog maar net aan Fortnite, lees dan zeker onze Fortnite tips en tricks voor de ultieme strategie om een match te winnen.

Hoe werkt de Snobby Shores treasure map?

Voor de Week 3 Challenges moet je het volgende doen:

  • Follow the treasure map found in Snobby Shores (1 total, 10 Battle Stars)
7

Een andere op de lijst bevat het landen op verschillende Fortnite Bullseyes.

Vergelijkbaar met vorige week betekent het dat Snobby Shores een treasure map toegevoegd krijgt. Enkel wie een Fortnite Battle Pass heeft zal het zien, en het bevat een aanwijzing over waar de schat gevonden kan worden.

Als je weet waar je naartoe moet gaan - dat leggen we verder beneden op deze pagina uit - moet je niet naar de originele locatie gaan om eerst de schat te vinden.

Net zoals bij andere challenges moet je deze uitdaging doen terwijl je een match speelt. Je kunt het eiland immers niet betreden zonder andere spelers. Probeer dus gevechten te vermijden terwijl je de locaties probeert te vinden. Uitdagend, zeker en vast!

Let ook op: je moet de match voltooien om de uitdaging te vervullen. Als je de match verlaat zodra je hebt gedaan wat je wou doen, dan werkt het niet.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 7 Challenges, zoals de Fortnite Pleasant Park Treasure Map locatie vinden en Fortnite voetbalvelden en goals scoren. Je kunt natuurlijk ook nog oude Challenges zoals de Fortnite Carbide en Omega poster locaties, Fortnite Playground, Campsite en Footprint locaties, Fortnite Disco Ball Challenge, Fortnite Greasy Grove Treasure Map, Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties, Fortnite Storm Circles, Fortnite Rubber Duckies voltooien. Heb je de laatste veranderingen aan de Fortnite map en secrets al gezien? En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

Snobby Shores treasure map

Je vindt Snobby Shores aan de westelijke zijde van de map, nabij de kust. Er zijn een paar locaties waar je de schatkaart kunt vinden. Eentje ervan is een rij huizen in het gebied. Ga naar het voorlaatste huis van beneden af, met het lege zwembad, en check het kleine huisje achterin.

1

We vonden nog een kaart in een klein gebouw in het noordoosten van de kaart, vlak in de hoek.

4

Hoe je de kaart ook vindt - of niet, want je kunt de vorige stap ook gewoon overslaan - hierna moet je naar een vallei gaan in het noordoosten van Snobby Shores.

In deze valley vind je twee bomen vlak in het midden. Als je dan naar het noorden, dan zie je een hutje dat wat hogerop staat.

Ben je niet zeker waar naartoe te gaan, ga dan naar segment C4 op de kaart, en meer specifiek in de lage linkerhoek. Ben je in de juiste locatie, dan verschijnt de schat op het scherm.

Er komt een knop tevoorschijn op het scherm. Druk erop, en zo verzamel je de schat.

6

We willen je er nogmaals aan herinneren dat je de match moet voltooien om de challenge te vervolledigen. Als je de match nu verlaat, dan werkt het niet.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Meer artikels van Carl Vander Maelen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content