Fortnite Retail Row Treasure Map - Locatie van de schat uitgelegd

Goed kijken.

Deze week verschijnt er een nieuwe massive Battle Star op het eiland van Fornite en om deze te vinden moet je de Retail Row Treasure Map vinden en op schattenjacht gaan.

De Retail Row Treasure Map challenge maakt deel uit van de Fortnite Week 7 Challenges, die je -net als elke week- extra Battle Stars en XP opleveren.

Waar is de Retail Row Treasure Map locatie van de schat?

Om de challenge te beginnen moet je eerste in Retail Row de volgende map vinden:

retail_row_treasure_map_challenge

Van deze map kun je makkelijk afleiden dat de schat zich ergens in de Wailing Woods bevindt.

Denk er ook aan dat je eigenlijk niet eens de treasure map in Retail Row moet hebben om de schat te vinden. Ga dus meteen naar Wailing Woods. Je kunt er zelfs meteen aan het begin van een match landen.

De locatie die je zoekt bevindt zich in het midden van Wailing Woods, in een grote open plek. Vlakbij de zuidwestelijke kant van het doolhof. Deze map van True North Gaming geeft de locatie precies aan:

retail_row_locatie_schat

Land daar en kijk naar het noorden. De Batte Star ligt vlakbij.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Als deel van de Week 7 Challenges zitten er ook kabouters in de game verstopt. Elders op site vind je deze Fortnite Hidden Gnomes locaties.

Speel je Fornite op mobiel? Al deze challenges zijn precies hetzelfde over alle platformen heen, dus ook gewoon in de iOS-versie van Fortnite. Al je progressie wordt dus tussen de verschillende platformen gedeeld.

Epic Games heeft ook net Vending Machines in de game geïntroduceerd. De Fortnite Vending Machine locaties vind je eveneens elders op de site.

Denk er ook aan dat alle challenges van de vorige weken ook nog actief zijn, dus je hebt nog voldoende tijd om bijvoorbeeld de Summit Mountain Peaks of Metal Bridge, Three Billboards en Crashed Bus locaties vinden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread