Fortnite - Metal Bridge, Three Billboards en Crashed Bus locaties. Week 6 Treasure Hunt opgelost.

Schattenjacht.

Waar is de schat in de Fortnite Week 6 Challenges? Je hoeft je het niet langer af te vragen: door dit eenvoudig stappenplan te volgen, vind je het namelijk in een handomdraai.

Elke week brengt ontwikkelaar Epic Games een pak nieuwe uitdagingen uit, die spelers met een Fortnite Battle Pass de kans geven om nieuwe goodies te unlocken. Van al deze uitdagingen zijn er normaal twee die altijd moeilijker zijn om te voltooien. Eén daarvan is altijd de schattenjacht, en daarover gaat deze guide.

Zit je ook met je handen in het haar door de instructies omte zoeken tussen een Metal Bridge, Three Billboards en Crashed Bus? Hier volgt de eenvoudige oplossing.

Fortnite Week 6 Treasure Hunt - Metal Bridge, Three Billboards en Crashed Bus vinden

Om de exacte locatie te vinden van deze uitdaging, probeer je best te landen tussen Shifty Shafts en Salty Springs. Op die manier kun je je eenvoudig naar je doel begeven.

Ga nu namelijk naar zone E7 op de onderstaande kaart:

map

In E7 vind je een stoffige heuvel, net ten noordoosten van de brug. Begin de bomen aan te vallen met je pikhouweel voor 10 Battle Stars. Zo simpel is het dus!

Vergeet niet dat, nu Pasen nabij komt, er ook heel wat coole updates in dat thema zijn.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Denk er ook aan dat de Fortnite Week 5 Challenges nog steeds actief zijn, dus je hebt nog genoeg tijd om de Gas Station locaties te vinden of de Anarchy Acres treasure map te volgen.

Voor de rest van de Fortnite Week 6 Challenges kun je hier een overzicht vinden.

Ten slotte: de Challenges zijn cross-platform, dus je kunt ze voltooien op eender welk apparaat neer keuze: je vooruitgang in Battle Royale blijft behouden. Hier vind je nog eens hoe de Fortnite mobile iOS invites werken. Speel je mobile, vergeet dan zeker niet om de juiste Fortnite mobile oordopjes uit te kiezen. Veel plezier!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread