Fortnite map update - alle locaties uitgelegd, waar vind je loots en chests

OriŽntatie is alles.

Op deze pagina geven we je meer informatie over de Fortnite map, zodat je meer inzicht hebt in elk gebied en zone op de kaart.

Er zijn bijna twintig individuele regio's te verkennen op de Fortnite map, en elke regio heeft unieke eigenschappen die looten en combat veranderen. Sommige zones zijn dan ook populairder dan andere, en het loont dus echt de moeite om overal van op de hoogte te zijn, zodat je altijd voorbereid bent en weet wat er je te wachten staat.

In dit artikel hebben we alle verschillende zones die je op de map kan vinden een eigen sectie gegeven zodat je het gemakkelijk kunt terugvinden. We geven ook de meest voorkomende chest spawns en de geheime gebieden die je zeker moet weten.

We zullen dit artikel updaten op lange termijn dus kom regelmatig om mee te zijn met de veranderingen op de Fortnite map. Voorlopig is dit echter al een uitstekende introductie over wat je kan verwachten.

Op zoek naar meer informatie over Fortnite? Lees dan onze Fortnite tips en tricks. Je kan ook bij ons terecht voor de Fortnite Weekly Challenges.

Op zoek naar specifieke maps?

1

Anarchy Acres

Deze landelijke regio staat vol velden en boerderijen. Die laatste hebben trouwens regelmatig een kist of twee. Als je in het meest noordelijke huis van deze regio gaat, maak je trouwens ook veel kans om extra ammo en een chest te vinden.

Dit is een goede plek om te starten, aangezien je er alles vindt wat je nodig hebt om je game te starten. Kijk in de schuren, achter de hooibergen, in de huizen en zelfs in de grote silo's. Op al deze plekken zijn vaak chests te vinden.

Wees er echter wel van bewust dat er waarschijnlijk meer spelers zijn met dit geniale idee.

Dusty Depot

Dit industriële gebied in het midden van de map bevat een heleboel warenhuizen vol loot, chests en materials die je kan oprapen. Zoek ook in de ruimtes tussen de warenhuizen, want in deze smalle steegjes heb je een grote kans om heel goede loot te vinden.

Fatal Fields

Naast Anarchy Acres is er nog een landbouw regio in Fornite: Battle Royale, gelegen in het zuiden van de map. Zoek in alle gebouwen voor loot en kijk ook zeker eens onde brug want daar zie je vaak een chest verschijnen.

Dit is ook een goede plek om metal te vinden, dankzij de voertuigen die je kan harvesten. In het zuiden vind je trouwens nog meer auto's, en daar heb je ook veel kans om nog meer chests te vinden.

Flush Factory

In de zuidwestelijke hoek van de map ligt Flush Factory. Dit gebied is een industrieel gebied dat vol staat met gebouwen. Dit gebied ligt vol met chests en loot, maar weet ook dat dit betekent dat deze plek ontzettend populair is als landingsplek.

Dit is daarom het soort plek waar je best eens naartoe gaat als je in de buurt bent geland maar de drukte al gepasseerd is. Er is hier ontzettend veel te harvesten, dus zelfs na de eerste rush is deze plek nog een bezoek waard.

Greasy Grove

Greasy Grove is een residentiële zone in het zuidwesten van de map. Deze regio bevat veel huizen maar ook een restaurant en een gas station om te doorzoeken. Het is hier echter wel heel erg druk in het begin van de game.

hauntedhills

Haunted Hills

Dit enge plekje ligt net ten zuiden van Junk Junction en ten noorden van Pleasant Park. Om de inhoud van een mooi aantal chests in je zakken te steken raden we aan eens door het mausoleum te gaan dat daar ligt. Je zal zeker geen probleem hebben om daar iets te vinden dat de moeite waard is. Houdt wel een oogje op hoe de storm loopt want je bent aan de rand van de map en het zou wel eens goed kunnen dat je nog een heel eind moet joggen.

Het is hier ook belangrijk te weten dat je naar de top van het mausoleum kunt gaan. Dit is een goede plek om vijanden te scouten en te snipen, als je het geluk hebt om een sniper rifle te hebben.

Gold Chests: één in elk gebouw. Daarnaast verschijnen er ook vaak Gold Chests in de heuvels in het oosten en het zuiden.

Junk Junction

Dit oord ligt vol met wrakken van auto's en ligt in het noordwesten van de map, niet zo ver weg van de Haunted Hills.

Eén van de leuke dingen van deze regio is dat het vol ligt met materials om te harvesten (en dan vooral metaal). Je komt ook veel loot en ammo tegen door op de dakken van de auto's te zoeken.

Gold Chests: één in de Llama Pinata (op de heuvel), drie in het hoofdgebouw, één in het bijgebouw, één in de tuin (bij het basketbalveld).

Lonely Lodge

Dit afgelegen gebied bevat veel hutjes - met veel chests - en biedt een uitstekend startpunt voor de speler die liever overleeft dan vecht.

Je kan hier ook een hoop metal farmen, en vergeet oozeker niet om de toren te doorzoeken aangezien je hier snel een chest of twee vindt. De toren biedt ook een mooi vantage punt van waarop je de meute spelers het populaire Retail Row zult zien aanvallen.

Loot Lake

Zoals de naam al suggereert is Loot Lake een plek met veel water, maar ook met een enorme villa in het midden. Deze villa bevat ontzettend veel loot - tot wel vier chests. Zoek op het dak, binnen in de kamers en kijk ook eens rond in de boten errond.

Dit is echter een heel populaire landingsplek en als je nog niet zo goed bent in Fortnite maak je weinig kans om hier lang te overleven. Je bent ook vrij kwetsbaar wanneer je het meer probeert over te steken. Als je het toch wil wagen, zorg dan op z'n minst dat je croucht. Dan zie je tegenstanders je minder gemakkelijk.

Lucky Landing

Lucky Landing is het meest zuidelijke puntje van de kaart. Het is een regio die geïnspireerd wordt door Oost-Azië en heeft een prachtige kersenboom in het midden. Het is een vrij klein gebied met kleine gebouwtjes rond een groter gemeentehuis.

Lucky Landing ziet er mooi uit maar is jammer genoeg vrij karig op gebied van loot. We raden dit gebied enkel aan in Solos of Duos, maar in een squad is hier niet genoeg te vinden voor iedereen in je team.

2

Moisty Mire

Dit vieze vuile moeras ligt bij Fatal Fields in het zuid oosten van de map. Het is een geweldige plek om veel hout te farmen, en de kans zit er dik in dat je hier ook een chest of twee vindt. Het is ook één van de minder populaire start zones dus dit is een aanrader om veel gear te verzamelen zonder al te veel lastig gevallen te worden.

Wees wel voorzichtig terwijl je rondloopt in het moeras want in de modder beweeg je een stuk trager. Als er een vijand in de buurt is, ben je een gemakkelijk doelwit.

Pleasant Park

Pleasant Park is nog een locatie die in het noordwesten van de map ligt. Hier hteb je veel kans om goede loot te vinden in de vele kleine huisjes van deze regio. Het is een geweldige plek om snel leeg te roven.

Er zijn ook veel uitkijkpunten wat dit een relatief veilige plek maakt om te landen. Jezelf trouwens installeren op het dak van het gas station is een heel goede optie. Je kan van daar uit de omgeving goed in het oog houden voordat je het gevaar opzoekt.

Retail Row

Dit winkelcentrum kan gevonden worden in het midden van de kaart en is een erg populaire plek om snel veel goede gear te verzamelen. Er zijn gewoon zoveel manieren hier om goede loot te vinden. Er zijn ook veel voertuigen waaruit je materials kan harvesten.

Het probleem hier is echter dat je ook erg veel competitie zal vinden in dit gedeelte van de map in het begin van een match. Als je hier wil landen, zorg dus dat je snel zoveel mogelijk loot verzameld en dan ook heel snel terug vertrekt. Een goede tip die we kunnen geven is dat de meeste loot verschijnt op de bovenste verdieping van elk huis. Het is dus slimmer om door het dak te gaan, dan via de voordeur.

Salty Springs

Dit gebied is eigenlijk een klein stadje, maar heeft ook een toren die een goede plek is om uit te snipen. Zorg ervoor dat je elk huis leeghaalt wanneer je hier komt want er is een hoop goede gear te vinden.

Salty Springs is ook vrij centraal gelegen in de game, dus dit is een goede plek om te landen en loot te zoeken voordat je naar andere gebieden trekt. De kans is namelijk kleiner dat de storm je te pakken krijgt.

Shifty Shafts

Shifty Shafts kan gevonden worden in het zuidwesten van de map, niet zo ver van Tilted Towers. Deze regio zit vol met tunnels en gebouwen waar loot in ligt, en er verschijnt ook een mooi aantal chests. We raden aan korte-afstand wapens te gebruiken hier want het kan er claustrofobisch worden.

Als je in Shifty Shafts landt is het belangrijk om in oog te houden waar de rest van de spelers naartoe gaan. Je wilt niet verrast worden in de tunnels en beter: als je weet dat er andere spelers zijn, kan je een mooie val zetten en ze opwachten.

Gold Chests: twee vlakbij de gecrashte Battle Bus, vier op de locatie zelf.

snobbyshores

Snobby Shores

Snobby Shores is de fancy regio op de map en bevat een hoop mooie villa's die klaar zijn om leeg te plukken. Veel van de huizen hier hebben ook omheiningen die goed zijn ter verdediging wanneer nodig.

Het gerucht gaat dat er een ondergrondse bunker is hier. Zoek het huis met plat dak in het zuiden. Ga naar binnen, maak de vloer of de kleerkast kapot en je kan in dit geheime gebied. Er spawnen hier altijd een aantal chests en de overgrote meerderheid van de spelers weet hier nog steeds niet van af.

Gold Chests: Mogelijks meer dan 15 kisten in totaal, verspreid over de verschillende huizen. Het meest zuidelijke huis bevat vaak de meeste kisten (het huis met de bewakingstoren en camera's).

tiltedtowers

Tilted Towers

Tilted Towers is met gemak de meest populaire landingsplek in Fornite: Battle Royale. Deze residentiële zone bevat veel hoge gebouwen die vol zitten met goede loot. Het moet niet gezegd worden dat dit gebied dan ook een hotspot is van activiteit, met veel verdiepingen, kamers, gangen en mogelijkheden om te bouwen tussen de torens.

Wees dus voorzichtig als je hier landt want je bent niet de enige. Je moet altijd voorbereid zijn op een nieuw gevecht. Voor de grootste overlevingskans ga je best meteen een gebouw in wanneer je landt om je te verbergen en een wapen te zoeken.

Vergeet ook niet de verborgen tunnel te checken bij het gas station, want er is daar meestal een chest te vinden.

Gold Chests: minstens 28, verspreid over de hele locatie en min of meer evenredig verdeeld tussen de verschillende gebouwen.

Tomato Town

Dit is een vrij rustige regio met een restaurant en een gas station. Dit dorpje bevindt zich in de bovenste helft van de map, bij Anarchy Acres en Dusty Depot.

Doorzoek het restaurant voor items en check zeker achter de toonbank want daar verschijnt geregeld een chest. Doorzoek daarna het gas station en harvest de auto's voor metal materials.

Wailing Woods

Je zal Wailing Woods in het noordoostelijke gedeelte van de map vinden, niet ver van Tomato Town en Lonely Lodge. Let op dat het heel moeilijk kan zijn om je weg te vinden in dit gebied, maar dat het wel een uitstekende defensieve positie biedt.

Zoek de containers in het zuiden van deze regio want je kan er vaak heel goede loot in vinden. Links van de Wailing Woods vindt je meer goede loot-gelegenheden. Kijk maar in het gas station en de gebouwen.

Houdt je ogen open voor een gebouw dat beschadigd is. De kelder van deze plek bevat meestal een chest en ammo, en het huis in het algemeen is meestal een goede bron voor gear te vinden. Doorzoek het volledig voordat je verder gaat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carriŤre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread