Fortnite Hidden Gnomes locaties - Hier vind je alle verstopte kabouters

Kabouter David?

Op zoek naar de Hungry Gnomes van Season 4? Check dan deze pagina:

Het is weer een nacht vol vallende sterren. Vallende sterren, Battle Stars. Snap je hem? Vergezocht? Niet zo ver gezocht als de locaties van de Hidden Gnomes die je moet zoeken voor de Fortnite Week 7 Challenges!

Gelukkig kan je bij ons terecht, want wij hebben een gids geschreven met alle locaties van deze verborgen Hidden Gnomes. In tegenstelling tot de Gas Station Challenge van de Fortnite Week 5 Challenges, moet je deze Hidden Gnomes gelukkig niet in één match zien te vinden. Dat maakt het toch al ietsjes gemakkelijker.

fortnite_hidden_gnomes

Alle Fortnite Hidden Gnome locaties

Op de map van Fortnite vind je verschillende locaties met namen: Retail Row, Salty Springs, Titled Towers, enzovoort.

Om deze challenge te vervolledigen, moet je de gnomes vinden in deze locaties. Als je in de buurt bent van een Hidden Gnome zal je een geluidje horen, net zoals dat het geval is met chest. Je zal een maniakaal lachje horen.

Je kan de Hidden Gnomes meestal vinden achter het meubilair in gebouwen. Zodra je eentje vindt, moet je de 'interact'-knop indrukken, en de Hidden Gnome zal van de map verdwijnen. Jazeker, je moet snel zijn en zorgen dat je de Hidden Gnomes vindt voordat de andere spelers dat doen!

Dit zijn de Hidden Gnome locaties in Fortnite: Tomato Town Hidden Gnome

Deze zit verstopt achter wat meubels in het kantoortje van het restaurant.

Haunted Hills Hidden Gnome

Deze ligt op de grond onder één van de grote bogen.

Lucky Landing Hidden Gnome

Deze hidden gnome ligt in de wc van een gebouw in het noord-oosten.

Retail Row Hidden Gnome

Ga naar de watertoren in het oosten van dit gebied. De hidden gnome zit in het hutje.

Greasy Grove Hidden Gnome

Ga het burger restaurant in, en je zal de gnome vinden in één van de toiletten. Gezellig!

Snobby Shores Hidden Gnome

Onder het meest zuidelijke huis in dit gebied ligt er een bunker. Je kan erin door de doorgang achter de kleerkast. De gnome zit in de toiletten van deze bunker.

Salty Springs Hidden Gnome

Ga de kelder in van het middelste kapotte gebouw. De gnome ligt onder de trap.

Flush Factory Hidden Gnome

In de grote fabriek ligt de gnome in de geschilderde toiletten.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Tijdens het zoeken naar de Hidden Gnomes zal je waarschijnlijk vaak te maken krijgen met spelers die naar exact hetzelfde op zoek zijn. Let dus goed op. Het is niet evident gnomes te vinden terwijl je ook snipers ontwijkt.

Lees ook onze pagina voor die andere grote challenge: Treasure Map in Retail Row.

Vergeet niet dat de challenges van de voorbije weken live blijven, dus er is nog veel tijd om de Summit Mountain Peaks of Metal Bridge, Three Billboards en Crashed Bus locaties te vinden.

Als je op zoek bent naar de net toegevoegde Vending Machines, hebben we daar ook een kaart van op de volgende pagina: Fortnite Vending Machine locaties.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread