Blizzard onthult Monster Hunt-modus voor Hearthstone

Als voortzetting van Dungeon Run.

Blizzard heeft zijn plannen omtrent het singleplayer-deel van Hearthstone: The Witchwood uit de doeken gedaan. De gratis modus heet Monster Hunt en is een voortetting van Dungeon Run uit het eerdere Kobolds and Catacombs.

In Monster Hunt speel je als een van de vier beschikbare monsterjagers met elk een specifieke hero power. In een serie gevechten speel je steeds meer schatten en kaarten vrij. Versla je alle vijanden, dan kom je tegenover je 'nemesis' te staan.

The Witchwood is de eerste van drie Hearthstone-uitbreidingspakketten in 2018. Als onderdeel van een jaarlijkse rotatie zijn onlangs drie oudere expansies (Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan en Mean Streets of Gadgetzan) verwijderd uit het standaard formaat. Deze zijn echter nog steeds speelbaar in Wild.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread